Mrazem sušené borůvky (50 g)
Mrazem sušené borůvky si zachovávávají až 95% vitamínů a minerálů oproti borůvkám čerstvým.
Sušení mrazem, neboli lyofilizace, zbaví borůvky vody a jsou tak úžasně křupavé. Na 100 g mrazem sušených borůvek bylo použito cca 1 kg čerstvých borůvek.
Mrazem sušené borůvly můžete přidat například do snídaní, do jogurtu, zmrzliny a nebo je můžete jíst jen tak na chuť
SLOŽENÍ
Lyofilizované borůvky 100 %
Výživové údaje na 100 g
100 g | |
---|---|
Energie | 1735 kJ / 414 kcal |
Tuky | 5 g |
- z toho nasycené | 0,3 g |
Sacharidy | 85,4 g |
- z toho cukry | 46,8 g |
Vláknina | 22,9 g |
Bílkoviny | 5,8 g |
Sůl | 0 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | NATURALPROTEIN |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Mrazem sušené ovoce: | Borůvky |