JAHOĎÁK VE SKLE
MLADÉ SLADKÉ VÍNO Z TĚCH NEJČERVENĚJŠÍCH JAHOD
- Ovocné polosladké víno z pečlivě vybraných jahůdek
- Obsah alkoholu: 11,5 % obj.
- Příjemná voňavka na holčičí a romantický večer nebo jako sladká tečka k dezertu
- Jak popíjet: vychlazené, jako punč, v míchaném koktejlu a nebo s ním vařte a pečte dle našich receptů
O JAHOĎÁKU
Alkohol a jahody, tahle kombinace šla vždycky dohromady. Hříšně sladká chuť a vůně se neztratila ani při výrobě Jahoďáku. A tak se na vás po odhození korku vyvalí boží aroma. Jeden lok bude střídat druhý, ani se nenadějete a celá láhev bude fuč.
JAK PÍT JAHODOVÉ VÍNO
Jahoďák pijte jednoduše dle libosti. Nejvíc si ho vychutnáte, když bude parádně vychlazený. V lednici mu proto dejte pár hodin. Pokud nestíháte víno rychle vychladit, zkuste naše tipy pro bleskové vychlazení vína.
Cena za 100ml je 20Kč
Je skvělý jako aperitiv k jídlu na rozvinutí chutí pokrmu, i jako digestiv po vydatném jídle. Pokud vás bude honit mlsná, sklenka Jahoďáku vaše chutě uspokojí stejně jako tabulka čokolády.
V létě podle nás nedáte tenhle růžový klenot z ruky. S pár kostkami ledu nebo jako vinný střik dokonale osvěží a je perfektní ingrediencí pro přípravu míchaných alkoholických koktejlů (třeba místo brusinkové šťávy nebo grenadiny). Stejně jako Maliňák ho stačí smíchat se sodou a ledem. Není to velká věda, ale efekt je neskutečný! Žádná dáma neodolá.
Víno z jahod pasuje k jídlům, které potřebují sladký přeliv nebo omáčku. S jahodovou sklenkou si dejte tvarohové knedlíky, cheesecake, čokoládový dort, puding nebo panna cottu. Víno bodne i ke slaným pokrmům. Nám chutná k zeleninovému salátu nebo k červenému grilovanému masu.
BALENÍ, SKLADOVÁNÍ A TRVANLIVOST
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rybízák |
---|---|
Víno: | 0,75l |